Tibetská houba, co to je, proč a jak nám může být nápomocná v péči o naše zdraví, krásu i věčné mládí?
Houba je kombinací bakterií a kvasinek v bílkovinách, cukrech a tucích. Po zalití houby mlékem se ihned spouští kvasný proces. Bakterie vznikajícího kefíru metabolizují mléčný cukr na mléčnou kyselinu, čímž vzniká nápoj s konzistencí lehce kyselého řidšího jogurtu.
Zdravotní přínosy konzumace kefíru z Tibetské houby:
– bakterie a kvasinky v kefíru vytvoří ve střevech prostředí velmi nepříznivé pro různé patogeny
– doma vyrobený kefír má oproti kupovanému zhruba desetkrát více probiotických organismů
– zamezuje vzniku a šíření hnilobných procesů ve střevech a rovněž zamezuje hromadění zbytků ve střevech
– odkyseluje organismus
– drží pod kontrolou přemnožení nežádoucích kvasinek, bakterií a virů v organismu
– velmi příznivě působí na imunitu
– pozitivně ovlivňuje rozklad cholesterolu v cévách
– čistí žlučník a žlučovod
– pomáhá regulovat krevní tlak
– snižuje pocity únavy
– zpomaluje stárnutí
Kde a jak lze Tibetskou houbu získat?
Houbu lze získat oddělením části houby, od někoho kdo ji vlastní. Houba se při jejím opakovaném používání neustále zvětšuje (dorůstá) a je snadné ji kdykoliv rozdělit. Pokud nikoho, kdo houbu vlastní neznáte, kupíte ji snadno i přes internet, řádově za 100 Kč. Nebo pro se o ní můžete přihlásit u nás, a máte ji zdarma.
Snažíte se zhubnout a potřebujete radu či pomoc. Podívejte se S čím Vám pomůžeme
Nejčastěji využívanou službou lidí, které s námi úspěšně zhubli je Kompletní výživový plán a Cvičení s profesionálním osobním trenérem