Velmi nenápadný a velmi chutný, lehce pikantní, pokrm si vykouzlíme v jedné pánvi za pár minut.
Na dvě porce budeme potřebovat:
2 střední cibule,
350 g mletého hovězího masa,
2 větší stroužky česneku,
1 konzervu bílých fazolí v rajčatovém protlaku,
sůl, 1/2 lžičky mleté kurkumy, 1/4 kajenského pepře,
2 polévkové lžíce řepkového oleje
Hlubokou pávem vylijeme řepkovým olejem, na kterém velmi krátce orestujeme pokrájenou cibuli. Přidáme mleté maso, osolíme a přidáme veškeré koření. Za občasného míchání maso dobře orestujeme. Jakmile je maso hotové, přidáme prolisovaný česnek a celou konzervu bílých fazolí v rajčatové omáčce. Vše ještě společně důkladně prohřejeme a pokrm máme hotový.
Poznámka: Kajenský pepř je velmi pikantní koření chuťově podobné jako chilli, proto jeho množství zvolíme podle toho, jak chceme mít pokrm ostrý.
Snažíte se zhubnout a potřebujete radu či pomoc. Podívejte se S čím Vám pomůžeme
Nejčastěji využívanou službou lidí, které s námi úspěšně zhubli je Kompletní výživový plán a Cvičení s profesionálním osobním trenérem